Χάκερς του «Συριακού Ηλεκτρονικού Στρατού», που υπερασπίζεται το καθεστώς 'Ασαντ στη Συρία, υποστήριξε ότι παραβίασε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Προεδρίας της Τουρκίας, του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Αμύνης και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι Σύροι χάκερς έδωσαν στη δημοσιότητα 967 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καλύπτουν την περίοδο από τον Μάρτιο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2012.

Μεταξύ των μηνυμάτων που δημοσιεύτηκαν, περιλαμβάνεται επιστολή του Προέδρου Ομπάμα στον τότε Πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ένα μήνυμα του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Άγκυρα, Φράνσις Ρικιαρντόνε στον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, σχετικά με τη Συρία.

Η ομάδα αυτή έχει παραβιάσει λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Τούρκων Υπουργών, διπλωματών και κρατικών αξιωματούχων καθώς και λογαριασμούς από την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και τον Αραβικό Σύνδεσμο. Η ίδια ομάδα χάκερς έχει παραβιάσει τους λογαριασμούς των εφημερίδων Daily Telegraph και The Los Angeles Times, του πρακτορείου The Associated Press και του δικτύου CNN ενώ τον Ιανουάριο επιτέθηκε στον λογαριασμό Twitter της εφημερίδας Le Monde.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top