Την Δευτέρα που μας πέρασε ο Stephen Colbert αφιέρωσε μερικά λεπτά από την εκπομπή του σε ένα καινούργιο έξυπνο ποτήρι που ακούει στο όνομα Vessyl. Πρόκειται για ένα gadget που μεταξύ άλλων αναγνωρίζει οποιοδήποτε υγρό τοποθετήσεις μέσα του. Ο ιδιοφυής κωμικός βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για αυτό με τον πλέον χιουμοριστικό τρόπο που μπορείς να σκεφτείς.

Στο τέλος του βίντεο ο Stephen Colbert ολοκληρώνει την κριτική του με μια ανακοίνωση: θα δημιουργήσει κι αυτός μία συσκευή για να παρακολουθείς τα επίπεδα ενυδάτωσης του οργανισμού σου. Δεν θα πούμε περισσότερα, είναι καλύτερο να το δεις μόνος σου:



Τι είναι το Vessyl;

Όπως μας εξηγεί στο παρακάτω βίντεο ο άνθρωπος που το δημιούργησε, πέρα από το ότι αναγνωρίζει ό,τι υγρό κι αν βρίσκεται μέσα του, το Vessyl αναγνωρίζει και τις διατροφικές του πληροφορίες (σάκχαρα, πρωτεΐνες, θερμίδες, λίπη και καφεΐνη), είτε πρόκειται για προϊόν του εμπορίου, είτε για κάτι που δημιούργησες μόνος στο σπίτι. Ακόμα συγχρονίζει με μερικά από τα πιο δημοφιλή activity trackers που κυκλοφορούν. Το Vessyl θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 και θα κοστίζει $199.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top